OdporúčameZaložiť web alebo e-shop

ROK 2023

 ROK 2023

 

Hudba bez bariér 2023

17.6.2023 sa naše deti a zamestnanci zúčastnili akcie pod názvom Hudba bez bariér 2023. 

 Veľká vďaka patrí p. Buľovskému, ktorý nášmu CDR poskytol 20 vstupeniek. Ďakujeme

MDD V CDR 1.6. 2023

Krásnu a chutnú tortu nám na MDD poskytol p. Kašiar - Cukráreň a lahôdky Kašiar.Týmto by sme sa chceli veľmi pekne poďakovať za pomoc a podporu. Ako vidíme na priložených fotkách, deťom veľmi chutilo  a zalizovali sa až za ušami. Taktiež ďakujeme aj za balíčky od p. Danihela - Kvetinárstvo Guru.  

Návšteva detí zo Základnej školy sv. Dominika Savia

Dňa 2.5.2023 navštívili naše deti žiaci I.stupňa základnej školy sv. Dominika Savia Dubnica nad Váhom. Žiaci základnej školy sa zapojili do charitatívneho projektu Otvorené srdcia, ktorého cieľom počas pôstneho obdobia bolo povzbudenie k možnosti zrieknuť sa obľúbenej sladkosi či hračky v prospech chudobnejších detí. Ďakujeme za spoločnosť, za príjemne strávený spoločný čas ako i za sladkosi a hračky pre deti. ĎAKUJEME 

Stretnutie s hokejistom, učiteľom a trénerom

Dňa 13. 2. 2023 sa v našom CDR v priestoroch posilňovne uskutočnilo stretnutie detí s Mgr. Martinom Adamcom , ktorý je  aktívny  športovec, tréner mladých hokejistov v Trenčíne a zároveň aj pán učiteľ v základnej škole. S pánom Adamcom formou besedy deti diskutovali o športe, správnej životospráve, doplnkoch výživy. V priestoroch posilňovne im názorne ukázal  správnu techniku cvičenia na fitness strojoch, s činkami, pomôckami na posilňovanie. Stretnutia sa zúčastnili najmä  staršie deti, ktoré sa pravidelne venujú cvičeniu v posilňovni.   Ďakujeme

Fašiangová zábava a program v Ilave

Dňa 11.2.2023 sa konal fašiangový sprievod v Ilave, vystúpenie ilavských folkloristov a podávalo sa chutné občerstvenie.Deti si deň užili, pozreli si mnoho masiek, niektorých sa aj zľakli. Najmä tie mladšie deti :)

"Čo potrebuje naše telo" - prednáška pod vedením PaedDr. Zuzky Drgovej

Dňa 11.2.2023 bola v našich priestoroch realizovaná prednáška výživovej poradkyne, trénerky a učiteľky zameraná najmä na zdravú stravu, zdravé telo a efektívne cvičenie. Rady trénerky si radi vypočuli najmä starší chalani, ktorí sa teraz aktívne venujú cvičeniu. Ďakujeme  :)